HET ONTWIKKELPROCES

Krunon draagt indien gewenst zorg voor het gehele ontwikkelproces. Wij zijn betrokken vanaf het allereerste klantcontact, totdat het eerste voorraadproduct van de band afrolt. En daarna. Want voor ons houdt service niet op wanneer u de deur uitstapt.

VAN AANVRAAG TOT EINDPRODUCT

Voor u en voor ons begint het ontwikkelproces van een product met een concept of idee. Daarbij stellen wij vragen over het doel van het product, de eisen en het gebruik. Wij delen in deze fase onze kennis en adviezen met betrekking tot materialen, levensduur en mogelijkheden voor matrijzen. Dit met als doel uw idee uit te ontwikkelen tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Een bevredigend resultaat voor u en voor ons, daar streven wij naar.

ONTWIKKELPROCES

Het ontwikkelproces van een product begint bij de ontwerpfase. Wij werken al jaren samen met betrouwbare ontwerpers. Wij betrekken u waar mogelijk in dit proces en er volgt een fase van sparren tussen u, ons en het ontwerpbureau. Na de ontwerpfase worden de tekeningen ondergebracht bij een gereedschapsmaker. Afhankelijk van uw wensen wordt de matrijs  vervaardigd door  een partner-gereedschapsmaker op loopafstand of door een partner-gereedschapsmakerij in China. Efficiënte en kwaliteit wegen bij het maken van deze keuze voor ons altijd het zwaarst.

Ontwikkelproces in beeld
Ontwikkelproces

PROEFSERIE

Wij gaan niet over een nacht ijs. Een tevreden klant is voor ons een doel op zich. De testfase is voor ons net als voor u, dan ook cruciaal. In het ontwikkelproces testen en her-testen wij het  product aan de hand van onze kwaliteitseisen en uw producteisen. Aan de hand van de resultaten wordt vervolgens geëvalueerd en worden eventueel veranderingen doorgevoerd. Als alles naar wens is starten wij met de serieproductie van het eindproduct.