HET BEDRIJF

Krunon is een kusstofspuitgieterij met een passie voor klein en de capaciteit voor groot. Kleine series zijn ons specialisme. Maar door verregaande automatisering zijn wij in staat snel te schakelen en u zo ook bij grote aantallen; optimaal van dienst. Groot of klein; uw product krijgt bij ons altijd alle aandacht.

AUTOMATISERING

Krunon werkt met een relatief klein team. Automatisering is voor ons daarom altijd een vanzelfsprekend onderdeel van het bedrijfsproces geweest. Momenteel speelt dit ook een steeds grotere rol binnen de branche. Maar ook wij staan niet stil. We zijn constant op zoek naar manieren om onze productie nog minder van mensenhanden afhankelijk te maken. Wij streven naar een model waarin wij slechts begeleiders zijn van het productieproces. Zodat wij ons ten volle kunnen richten op de klant en zijn wensen.

IN DE PRAKTIJK

Krunon heeft in een vroeg stadium grote stappen gezet met betrekking tot automatisering. Daar plukt u als klant zijnde nu de vruchten van. De vanzelfsprekendheid van die efficiëntie kenmerkt zowel Krunon als bedrijf maar ook onze manier van produceren. Zo beschikt Krunon over een centraal aanzuigsysteem voor grondstoffen. Geen gesjouw met zakken voor ons en een efficiënter proces voor u als klant. Daarnaast zijn al onze machines voorzien van takkenpikkers en is één machine voorzien van een lineaire robot.

PRODUCTIE

Wij produceren vrijwel alles op relatief jonge tot nieuwe Engelmachines. Een up-to-date machinepark werkt voor de klant op korte termijn, en voor ons op lange termijn kostenbesparend. Daarbij nemen wij ook het milieu in acht. De komende jaren investeren wij in een energiezuinig machinepark met uitsluitend Engel Ecodrive machines.

Lees daarover meer op de volgende pagina: http://krunon.com/duurzaamheid/

KLEINE SERIES

Krunon is specialist in kleine series. Wij draaien onze hand echter ook niet om voor grote series. Wij hebben de capaciteit en kennis in huis voor beiden. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij snel schakelijken tussen verschillende productielijnen en machines. De voordelen voor de klant betalen zich uit in snelle beschikbaarheid van proefproducten, scherpe leveringstijden en voldoende capaciteit van machines.