OVER ONS

‘Vanuit passie iets creëren, dat geeft mij energie!’, aldus directeur Cor de Kruijf over kunststofspuitgieterij Krunon. Vanuit een innerlijke drive wil Krunon haar klanten verder helpen. Door innovatief en pragmatisch te denken willen wij samen met de klant een kwalitatief hoogwaardig product creëren. Daar gedijen niet alleen onze klanten bij. Maar ook wij als speler binnen de markt.

SCHERP GEPRIJSD EN EFFICIËNT

Krunon bestaat inmiddels bijna vijfentwintig jaar. Maar wij voelen ons nog altijd een jong bedrijf in ontwikkeling. Krunon is niet alleen innovatief. Door de efficiënte benadering zijn wij ook buitengewoon scherp geprijsd en behulpzaam in het tegemoetkomen van de wensen van de klant. We voldoen daarmee aan de eisen van de markt. Maar wij durven vanuit onze waarden, visie en missie eerlijk te zeggen: Zo zijn wij. Dat is Krunon.

TRANSPARANTIE

Voor ons staan transparantie en kwaliteit voorop. Bij alles wat wij doen vragen wij ons af of dit aansluit bij onze kernwaarden. Daarom doen wij altijd wat wij zeggen. Dat geldt voor zowel levertijd, prijzen als producten. Een eerlijk verhaal naar de klant toe. Daar draait het allemaal om. Daarom houden wij de communicatie graag open. Zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en zodat u weet wat u aan ons heeft.

POSITIE

Die transparantie heeft tot gevolg dat wij in staat zijn een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Door controle op kwaliteit, het gebruik van goede materialen en een up-to-date machinepark willen wij die gunstige positie in de toekomst nog meer benutten en om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

KWALITEIT

Bij Krunon staat naast transparantie; kwaliteit voorop. Zowel de kwaliteit van onze producten als de kwaliteit van het werken zelf staan bij ons hoog in het vaandel. Intern uit zich dat in een focus op geluidsreductie, efficiëntie en een prettige werksfeer. De interne kwaliteit van werken betaald zich extern uit in producten die met liefde en passie worden geproduceerd. Met oog voor het product en met oog voor wensen van de klant.

‘Bij Krunon staat naast transparantie, de kwaliteit voorop. Zowel de kwaliteit van onze producten, als de kwaliteit van het werken zelf staan bij ons hoog in het vaandel.’