Waarom werk je bij Krunon?

Eerder werkte ik 14 jaar bij een enorm groot bedrijf. Daarna heb ik een paar jaar rondgedobberd op zoek naar iets passends, totdat ik bij Krunon terecht kwam. Ik heb het erg naar mijn zin hier.

Waar ben je trots op?

Dat ik mezelf kan ontwikkelen bij dit bedrijf, dat ik steeds weer iets nieuws leer en dat we met een klein team werken waarin ik mezelf kan zijn.

Wat doe je allemaal binnen Krunon?

Ik ben productie- en magazijnmedewerker. Ik zorg ervoor dat alle producten ingepakt en verzendklaar staan en houd me bezig met het lossen en laden van vrachtwagens. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bijvullen van de grondstoffen zodat de machines kunnen blijven draaien.

Over Peter

#gezellig #verantwoordelijk #eerlijk

Peter van Weverwijk
Peter van WeverwijkProductie Medewerker