over ons2022-10-11T11:45:52+00:00

Bij Krunon gaan we voor langdurige relaties

Met onze klanten, werknemers en onze omgeving, ook daarin willen wij duurzaamheid tot uitdrukking brengen.

De mensen van Krunon

Vraag een offerte aan!

Wat vinden we belangrijk?

Flexibiliteit.

Flexibiliteit in aantallen

Bij Krunon combineren wij jarenlange ervaring, technisch vakmanschap en automatisering op productniveau in een efficiënt en flexibel productieproces. Met deze aanpak hebben wij een specialisme ontwikkeld dat toepasbaar is op zowel grote als op de kleine series.

Transparant.

Transparant

Voor ons staan transparantie en kwaliteit voorop. In ons handelen streven we er altijd naar die kernwaarden uit te dragen. Dat begint bij ons door altijd te doen wat wij zeggen. En mocht een deadline binnen een planning toch niet gehaald worden, dan communiceren we dat. Dat geldt voor levertijden, prijzen en onverhoopte wijzigingen rondom de productie zelf. Een eerlijk verhaal en open communicatie wordt gewaardeerd door onze klanten, dat merken wij elke keer opnieuw.

Duurzaamheid.

Wij geloven in duurzaamheid. Niet alleen in onze producten maar ook binnen onze relaties. We hebben sinds de oprichting van Krunon ervaren dat een duurzame relatie niet over ons gaat, maar over u. Een duurzame relatie gaat over eerlijke communicatie en over transparantie in de samenwerking op lange termijn. Waar gaan we samen naartoe? Voor ons draait die samenwerking allereerst om wederzijds vertrouwen. Dat is voor ons direct gelinkt aan het succes van onze klanten en daarmee aan het succes van Krunon zelf. 

Aandacht voor de wereld van morgen.

Wij vinden aandacht belangrijk. Aandacht voor elkaar en aandacht voor de wereld van morgen. Wij zijn ons bewust van die verantwoordelijkheid. Des te meer omdat we begrijpen dat dit lastig is binnen onze branche. Toch geloven wij dat we een verschil kunnen maken. Dit doen wij bijvoorbeeld door al ons afvalmateriaal te recyclen en door gebruik te maken van energiezuinige machines voorzien van een Servomotor. Daarnaast houden we in onze keuze voor materiaal niet alleen rekening met recyclebaarheid maar ook met de energiezuinigheid en de schadelijkheid van de chemische bestanddelen aan het milieu. Uiteraard gaat dit nooit ten koste van de betrouwbaarheid van de productie of van uw eindproduct. Maar dat hoeft ook helemaal niet, want duurzaamheid en kwaliteit sluiten elkaar bij Krunon niet uit.

Vraag naar de mogelijkheden

Met ons samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ga!