over ons2019-05-22T21:59:22+00:00

Bij Krunon gaan we voor langdurige relaties

Met onze klanten, werknemers en onze omgeving

De mensen achter Krunon

Vraag een offerte aan!

Wat vinden we belangrijk?

Flexibiliteit.

Flexibiliteit in aantallen

Wij combineren ervaring, vakmanschap en automatisering in een efficiënt en flexibel productieproces. Wij kunnen flexibel zijn in de omvang van de oplages. Zo hebben wij een specialisme ontwikkeld voor kleine series en tegelijkertijd is er productiecapaciteit voor grote aantallen. Spuitgieten is ook snel voordelig voor kleine oplages. Wij helpen u graag.

Flexibiliteit in snelheid

Soms heeft u snel een product nodig. Graag onderzoeken wij de manieren om uw producten zo snel als mogelijk te kunnen leveren. Uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Transparant.

Voor ons staan transparantie en kwaliteit voorop. In ons handelen streven we ernaar om onze kernwaarden uit te dragen. Daarom doen wij altijd wat wij zeggen. En mocht een planning toch onverhoopt toch niet behaald worden, dan communiceren we dat. Dat geldt voor zowel levertijd als prijzen als producten. Een eerlijk verhaal en open communicatie, daar draait het allemaal om. Zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en u weet wat u aan ons heeft.

Duurzaam.

Relaties

Wij geloven in duurzaamheid. Niet alleen in onze producten maar ook in onze relaties. Relaties met onze klanten, daar zijn we zuinig op. We hebben sinds de oprichting ervaren dat een duurzame relatie niet primair om onszelf gaat, maar om de samenwerking met onze klanten op langere termijn. Een samenwerking die draait om vertrouwen, waarin we ons focussen op hoe wij het beste kunnen bijdragen aan het succes van onze klanten.

Hergebruik

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de wereld van morgen. Zo houden we ons bij de keuze voor materiaalgebruik niet alleen rekening met de recyclebaarheid maar ook met aspecten als: energiezuinigheid, de schadelijkheid van de chemische bestanddelen aan het milieu en betrouwbaarheid voor onze klanten. Het een mag namelijk niet ten koste gaan van het ander. Duurzame kwaliteit staat bij ons voor alles.

Energie

Onze Eco-drive machines hebben een langere levensduur en gaan efficiënter met energie om. Ook zijn we al een lange tijd geleden overgestapt op LED-verlichting.

Vraag direct naar de mogelijkheden

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem contact met ons op.

Ga!