Vakmanschap, ervaring en automatisering

Kunststof spuitgieten is óns ambacht

‘Vanuit passie iets creëren, dat geeft mij energie!’, aldus directeur Cor de Kruijf. Vanuit onze innerlijke motivatie helpen wij onze klanten verder. Door innovatief en pragmatisch te denken creëren wij samen met de klant een kwalitatief hoogwaardig product. En met de nadruk op samen.

Vraag direct een offerte aan!

Van aanvraag tot eindproduct

Wij zijn betrokken vanaf het allereerste klantcontact, totdat het eerste voorraadproduct van de band afrolt. En daarna. Want voor ons houdt service niet op als de producten ons pand verlaten. Wij zetten graag die extra stap om het allerbeste product te realiseren.

Het begint bij een idee.

Een nieuw product of productonderdeel ontwikkelen kan zorgen voor veel vragen. Hoe ga ik het realiseren? Met welk materiaal? Welk proces is daar het beste voor? Hoe zit het met de kosten? Onder welke omstandigheden gaat het product gebruikt worden? Kan ik voldoen aan alle eisen? Hoe snel kan ik het realiseren? Wie gaat mij helpen?

Wat die laatste vraag betreft, Krunon staat klaar om u te helpen als het om spuitgieten gaat. Wij denken vanaf uw idee met u mee en zullen u eerlijke advies geven, ook als wij niet de beste partij voor u kunnen zijn.

Ontwikkelproces.

Het ontwikkelproces van een product begint met een concept of idee. Wij stellen veel vragen over het doel van het product, de eisen en het gebruik. Wij delen in deze fase onze kennis en adviezen met betrekking tot materialen, levensduur, toepassingen en mogelijkheden voor matrijzen. Wij hebben maar één doel: uw idee te ontwikkelen tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct voor een concurrerende prijs. Een mooi product, waarin elk detail wordt uitgewerkt, waar u en wij trots op kunnen zijn, daar streven wij naar.

Matrijzen.

Wij hebben de expertise in huis om matrijzen te ontwerpen, dus uw idee kunnen we samen verder ontwikkelen en in een korte tijdspanne realiseren. Wij gaan graag de uitdaging aan.

De uitvoering van uw idee valt of staat met een goed ontwerp en een hoogwaardige matrijs. Een matrijs is cruciaal in het spuitgietproces. De matrijs bepaalt namelijk de uiteindelijke vorm en kwaliteit van het eindproduct.

Vandaar dat wij het ontwerp en de ontwikkeling van de matrijs in eigen hand houden. Wij willen samen met u het beste product maken. Wij kennen uw wensen en kennen de mogelijkheden en soms ook beperkingen van kunststof. Dan is het een geruststellend idee dat wij alle kennis over matrijzen zelf in huis hebben. Zo kunnen we ook sneller schakelen en verbeteren.

Proefserie.

Wij gaan niet over een nacht ijs. Wij willen kwaliteit leveren, vandaar dat wij in de ontwikkelingsfase al uitgebreid testen en verbeteren. De proef is voor ons dan ook cruciaal. In het ontwikkelproces testen en her-testen wij het product aan de hand van onze kwaliteitseisen en uw producteisen. De resultaten worden vervolgens geëvalueerd en er worden eventueel veranderingen doorgevoerd. Als alles naar wens is starten wij met de serieproductie van het eindproduct. Tijdens dit productieproces worden onze processen continu gemonitord. Zo bent u verzekerd van een eindproduct die voldoet aan alle overeengekomen eisen.

Productie.

Uw producten produceren wij met behulp van de meest geavanceerde spuitgietmachines. Tijdens de serieproductie voeren wij stelselmatig kwaliteitscontroles uit. Na de productie verpakken wij uw producten zorgvuldig zodat u ze verder kan verwerken.

Machinespecificaties