Vakmanschap, ervaring en automatisering

Kunststof spuitgieten is óns ambacht

‘Vanuit passie iets creëren, dat geeft mij energie!’,  zegt directeur Cor de Kruijf. ‘Vanuit innerlijke motivatie helpen wij onze klanten verder. Door innovatief en pragmatisch te denken creëren wij samen met de klant kwalitatief hoogwaardige producten.’

Vraag direct een offerte aan!

Van aanvraag tot eindproduct

Naast flexibiliteit en snelheid, zien wij betrokkenheid als onze kernkwaliteit. Vanaf het eerste gesprek tot het eindresultaat. Samen gaan we voor de hoogste kwaliteit. Voor ons is het belangrijk dat u uw wens vorm ziet krijgen in ons vakmanschap. En dat geldt ook voor alles wat daarna komt. Van verpakking tot transport en eventuele services achteraf. Krunon draagt zorg voor het gehele proces.

Ontwikkelproces.

Het ontwikkelen van een nieuw product begint bij een concept of idee. Vervolgens moeten er allerlei vragen beantwoord worden: welke productietechniek is het meest geschikt en welke kosten zijn hiermee gemoeid?

Aan de hand van de antwoorden op deze vragen, het doel van het product en de omstandigheden rondom het eindgebruik, delen wij onze kennis met betrekking tot materialen, kosten en de mogelijkheden voor matrijzen. Uiteindelijk hebben wij maar één doel: uw idee ontwikkelen tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct voor een eerlijke prijs.

Matrijzen.

Bij Krunon proberen wij u zo volledig mogelijk van dienst te zijn door zoveel mogelijk uit handen te nemen. De uitvoering van elk product-idee staat of valt met een goed doordacht ontwerp en een kwalitatief hoogwaardige matrijs. Het ontwerp en de ontwikkeling van de matrijs zijn cruciaal voor de kwaliteit van de producten die volgen uit het spuitgietproces. Dat zien wij als onze verantwoordelijkheid. Met betrekking tot het product-design is de keuze aan u.

Uw keuze
De matrijs bepaalt de uiteindelijke kwaliteit van het product. Aan de hand van uw eisen, het te verwerken materiaal en de verwachting qua aantallen bepalen we het gewenste kwaliteitsniveau en daarmee de prijs van de matrijs. Krunon koopt de matrijs in en is verantwoordelijk voor de kwaliteit, afhankelijk van de eisen aan het product en de complexiteit. Welke keuze u ook maakt, wij nemen de verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke werking van de matrijs en de kwaliteit van het product.

Proefspuiten.

Bij ons staat het leveren van kwaliteit voorop. In het ontwikkelproces testen en hertesten wij uw product aan de hand van onze kwaliteitseisen en uw producteisen. De resultaten worden vervolgens geëvalueerd om eventuele veranderingen door te voeren. De proefspuiting zelf is de laatste en belangrijkste ‘test’.

Wanneer het product aan de eisen voldoet en u tevreden bent met eindresultaat, dan wordt het product vrijgegeven voor productie. Daarnaast wordt er een “golden sample” met handtekeningen van u bewaard en als referentie bij volgende productieseries gebruikt.

Productie.

Uw producten produceren wij met behulp van de meest geavanceerde spuitgietmachines. Zo bent u verzekerd van een eindproduct wat voldoet aan alle overeengekomen eisen en verwachtingen.De geproduceerde eindproducten worden zorgvuldig verpakt: handmatig of met behulp van robots. Dit alles zodat u ze in optimale staat ontvangt en eventueel verder kunt verwerken.

Machinespecificaties